Praktijk Dommelen | aanvullende gegevens

U bent hier:  Home > Patiëntenwaardering

Patiëntenwaardering

Bijlage 5.6.1 a

Praktijk Dommelen November 2011

Toelichting Vragenlijst Patiëntenwaardering

 

Wij willen graag uw mening weten over de patiëntgerichtheid en de kwaliteit van de zorg van onze praktijk. Met uw antwoorden kunnen wij werken aan verbetering van de kwaliteit van zorg en de dienstverlening.  

Deze vragen gaan over verschillende onderwerpen: de fysiotherapeutische behandeling, de bejegening, de behandeling van klachten over de behandeling, de accommodatie en de praktijkvoering.  

Per onderwerp leggen wij u een aantal stellingen voor. Bij de meeste stellingen kunt u aangeven in hoeverre u het eens bent met de stelling. U kunt een ‘kruisje’ plaatsen in het hokje dat recht doet aan uw mening. Mocht u een in de stelling beschreven situatie (nog) niet hebben ervaren of niet herkennen dan kunt u een kruisje plaatsen in het hokje ‘n.v.t.’ (niet van toepassing).  Als voorbeeld:

 

 

 

Volledig oneens

Oneens

Niet eens/

niet oneens

Eens

Volledig mee eens

N.V.T

 

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk

 

 

O

O   

 

O   

 

 

Er zijn geen ‘goede’ of  ‘foute’ antwoorden. Wij willen namelijk weten hoe u onze dienstverlening ervaart. Met deze informatie kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn.. 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 2 minuten. Druk als laatste op "verzenden formulier" 

De gegevens worden anoniem verwerkt. Wanneer u opmerkingen heeft dan kunt u deze onderaan het vragenformulier opschrijven. Wanneer u hierop een reactie van ons wilt ontvangen, vergeet dan niet uw naam op het formulier te zetten. 

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
klik hier voor de vragenlijst.............